Kiemelt termékek

  - Szerviz, javítás garancia időn belül és túl az ország egész területén a nálunk vásárolt termékekre
  - Alkatrész utánpótlás a szavatossági időn belül
  - Újrahitelesítés - forgalmazott mérlegeink újrahitelesítése (kétévente esedékes időszakos és javítás utáni hitelesítés)
  - Próbalehetőség (egyes a "próbalehetőség" menüpontban felsorolt mobil mérlegeinkre)
  - Kölcsönzés, bérlés, bérbeadás (egyes a "kölcsönzés" menüpontban felsorolt mobil mérlegeinkre)
  - Vevőszolgálat

  A legjobb ár/értékarány

  Az elsődleges célunk, hogy a legjobb ár/érték arányú termékeket kínáljunk vásárlóinknak.

  Nem a legolcsóbb, de a legjobb - Prémium kategóriás termékek

  Mivel termékeink/termékkategóriáink többsége prémium kategória tartozik, így elképzelhető, hogy más gyártók/kereskedők alternatív termékei olcsóbbak lehetnek, azonban jelentősen kedvezőbbnek tűnő árak esetén, nagy valószínűséggel az adott termékek minősége alacsonyabb színvonalú.

  Közvetlenül a gyártóktól

  Mivel termékcsoportjaink jelentős része közvetlenül a gyártóktól származnak, nem rakodnak rájuk nagykereskedelmi árrések, így hazánkban nem jellemző, hogy más forgalmazók az adott gyártó termékeit lényegesen olcsóbban kínálnák.

  Mennyibe kerülnek termékeink?

  Termékeink többségében weboldalainkon nem közlünk árakat (kivéve webáruházunkat: www.merlegbolt.hu) hiszen a napi árakat számtalan külső tényező (forint/euro árfolyam, flotta/mennyiségi kedvezmény, stb.) befolyásolja ezért szükséges hogy előbb árajánlatot kérjenek és az információk birtokában testre szabott, egyedi árajánlatot tudunk adni.

  Kimagasló élettartam, megbízhatóság, pontosság

   

  Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk

   

  Jótállás és szavatosság

  Az általunk forgalmazott termékkre a törvényben meghatározott időtartamú jótállást (1 év) vállalunk. Meghibásodás esetén magyaroszági nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink rendelkezésükre állnak a lehető legrövidebb időn belül.

  Próbalehetőség

  Vásárlási kötelezettség nélküli PRÓBA lehetőség Ravas mobilmérlegekre (békamérleg, targoncamérleg) és SIS ütközéselhárítási rendszerre.
  Ha ön nem tudja eldönteni, hogy a kiszemelt eszköz tökéletesen megfelel-e céljainak, vegye igénybe néhány napos vagy hetes próbalehetőségünket.
  A választott eszközt munkatársunk a helyszínre szállítja, beüzemeli, kezelését betanítja.
  A PRÓBALEHETŐSÉG pontos feltételei egyedi elbírálás alapján, személyre és esetre szabottak, ennek pontosítása érdekében vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.

  Bérleti lehetőség

  Az általunk forgalmazott egyes eszkökre kedvező bérleti konstrukciót kínálunk. Bérelhető eszközeink listáját erre a linkre kattitva érheti el.

  Használt termék beszámítás

  Használt RAVAS gyártmányú mobil mérlegeit egyedi elbírálás alapján beszámítjuk új eszköz vásárlása esetén.

  RAVAS MOBILMÉRLEG ÁRLISTA. Kattintson ide!

  Áraink csak tájékoztató jellegű irányárak, nem tartalmazzák a teljes terméklistáinkat, csak a legnépszerűbb, belépő szintű típusokat.
  Kérjük, hogy tekintsék meg a katalógusainkat és pontos árajánlatért vegyék fel a kapcsolatot munkatársunkkal elérhetőségeink valamelyikén.
  Békamérleg ajánlatkéréshez (amennyiben nincs pontos elképzelésük, hogy melyik típusra lenne szükségük) használják speciális űrlapunkat, melynek segítségével a lehető legrövidebb idő alatt az Ön számára legmegfelelőbb, legjobb ár/értékarányú típust fogjuk kiválasztani. Mérleges raklapemelő árajánlatkérésért kattintson ide!

  Árainkat az deviza árfolyamváltozások miatt Euróban adjuk meg és a forint árat a K&H Bank deviza II. árfolyam alapján számoljuk.

  miert

  © 2023 PROMINENS KFT. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Stúdió