Jogi nyilatkozat

  Jogi nyilatkozat

  a honlap tulajdonosa/üzemeltetője: Prominens Vállalkozó és Kereskedő Kft.
  székhely: H 6800 Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák András út. 49.
  e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  telefonszám: +36 62/533 933
  adószám: 10378591-2-06
  cégjegyzékszám: Cg.06-09-000426
  bejegyzve: 1990/10/25

  A Prominens Kft., a www.mobilmerleg.hu honlap tulajdonosa és üzemeltetője elkötelezett ügyfelei személyes adatainak védelme, azok bizalmas és biztonságos kezelése iránt.

  A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása általában nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevétele (pl.: ajánlatkérés) azonban bizonyos személyes adatok (név, e-mail cím, telefonszám stb.) megadásához kötött.

  A Prominens Kft. a személyes adatok kezelésére vonatkozóan "az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról" szoló 2011. évi CXII. törvény előírásainak megfelelően jár el. A tudatosan átadott személyes adatokat - mind tárgyát, mértékét, mind idejét tekintve - célhoz kötötten kezeli, az adatkezelés során nyilvántartott személyes adatokról harmadik fél számára tájékoztatást nem ad ki az érintett hozzájárulása, illetőleg törvényi felhatalmazás nélkül.

  A Promonens Kft. a jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi és biztosítja az online módon birtokába került adatokat. Az érintettre vonatkozó személyes adatot tartalmazó elektronikus nyilvántartást, programrendszert más természetű, illetőleg külső nyilvántartással, programrendszerrel nem kapcsolja össze.

  A Prominens Kft. www.mobilmerleg.hu honlapja más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. A honlap szerkesztője, és a Prominens Kft. azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért.


  Költségcsökkentés digitális mobil mérlegekkel – mérleges raklapemelő (békamérleg), raklapmérleg, targoncamérleg, darumérleg, jármű fedélzeti mérleg – alkalmazásával! A mobil mérlegek ára 1 éven belül megtérülhet!

  Kiemelt termékek

  miert

  © 2024 PROMINENS KFT. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Stúdió