Ár és üzletpolitikánk

A legjobb ár/értékarány

Az elsődleges célunk, hogy a legjobb ár/érték arányú termékeket kínáljunk vásárlóinknak.

Nem a legolcsóbb, de a legjobb - Prémium kategóriás termékek

Mivel termékeink/termékkategóriáink többsége prémium kategória tartozik, így elképzelhető, hogy más gyártók/kereskedők alternatív termékei olcsóbbak lehetnek, azonban jelentősen kedvezőbbnek tűnő árak esetén, nagy valószínűséggel az adott termékek minősége alacsonyabb színvonalú.

Közvetlenül a gyártóktól

Mivel termékcsoportjaink jelentős része közvetlenül a gyártóktól származnak, nem rakodnak rájuk nagykereskedelmi árrések, így hazánkban nem jellemző, hogy más forgalmazók az adott gyártó termékeit lényegesen olcsóbban kínálnák.

Mennyibe kerülnek termékeink?

Termékeink többségében weboldalainkon nem közlünk árakat (kivéve webáruházunkat: www.merlegbolt.hu) hiszen a napi árakat számtalan külső tényező (forint/euro árfolyam, flotta/mennyiségi kedvezmény, stb.) befolyásolja ezért szükséges hogy előbb árajánlatot kérjenek és az információk birtokában testre szabott, egyedi árajánlatot tudunk adni.

Kimagasló élettartam, megbízhatóság, pontosság

 

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk

 

Jótállás és szavatosság

Az általunk forgalmazott termékkre a törvényben meghatározott időtartamú jótállást (1 év) vállalunk. Meghibásodás esetén magyaroszági nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink rendelkezésükre állnak a lehető legrövidebb időn belül.

Próbalehetőség

Vásárlási kötelezettség nélküli PRÓBA lehetőség Ravas mobilmérlegekre (békamérleg, targoncamérleg) és SIS ütközéselhárítási rendszerre.
Ha ön nem tudja eldönteni, hogy a kiszemelt eszköz tökéletesen megfelel-e céljainak, vegye igénybe néhány napos vagy hetes próbalehetőségünket.
A választott eszközt munkatársunk a helyszínre szállítja, beüzemeli, kezelését betanítja.
A PRÓBALEHETŐSÉG pontos feltételei egyedi elbírálás alapján, személyre és esetre szabottak, ennek pontosítása érdekében vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.

Bérleti lehetőség

Az általunk forgalmazott egyes eszkökre kedvező bérleti konstrukciót kínálunk. Bérelhető eszközeink listáját erre a linkre kattitva érheti el.

Használt termék beszámítás

Használt RAVAS gyártmányú mobil mérlegeit egyedi elbírálás alapján beszámítjuk új eszköz vásárlása esetén.

miert

Kiemelt termékek

© 2023 PROMINENS KFT. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper and Kontraszt Web és Videó Stúdió